Шофьор удари 55-годишен мъж и избяга

Инциденти

Шофьор удари 55-годишен мъж и избяга

2677
на 16.10.2014
Шофьор удари 55-годишен мъж и избяга
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежък инцидент стана късно снощи в пловдивския район "Южен". 55-годишен пешеходец беше блъснат на булевард "Академик Петър Динеков", а злосторникът-шофьор избяга.

Мъжът е транспортиран в болница в изключително тежко състояние. Той е с опасност за живота. До късно през нощта следователи оглеждаха района. Те откриха разпилени портфейла, обувките и очилата на пострадалия. Това не е първият подобен инцидент, информира ТВ7.

Преди три години друг пешеходец намери смъртта си отново на същата улица, припомнят хора от квартала. Те излизат със страх всеки ден от входовете на блока си, които се намират на три метра от пътното платно. Полицията издирва водача на автомобила.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК