ФОТОГАЛЕРИЯ

ЩАСТИЕ! Мая Манолова и Ангел Найденов вдигнаха сватба (СНИМКИ)

Само в ПИК
ЩАСТИЕ! Мая Манолова и Ангел Найденов вдигнаха сватба (СНИМКИ)

Кумове на двойката са Весела Лечева и Сотир Ушев

Автор: ПИК
Дата
Дата
90501
Коментари
11
ЩАСТИЕ! Мая Манолова и Ангел Найденов вдигнаха сватба (СНИМКИ)

Омбудсманът Мая Манолова и министърът на отбраната от кабинета „Орешарски“ Ангел Найденов официално размениха брачни халки днес. Това се е случило в ритуалната зала „Оборище“ на ул. „Кракра“, съобщава Кмета.бг.

„Направи ми впечатление, че и двамата са много елегантни и ги снимах. На живо Мая Манолова е по-хубава“, пише до сайта дама, станала свидетел на събитието.

Както е известно, Манолова и Найденов са заедно от години, но на няколко пъти отлагаха тържествената церемония по сключването на граждански брак заради професионални ангажименти.

Преди няколко месеца омбудсманът омъжи дъщеря си Ралица и влезе в клуба на тъщите, а от днес очевидно е и официално съпруга на бившия министър на отбраната Ангел Найденов.

Близки на семейството отказали коментар. Все пак те потвърдили новината за щастливото събитие.

Кумове на двойка са били Весела Лечева и половинката й Сотир Ушев.

Още по темата
Дъщерята на Мая Манолова си подари кралска ваканция за медения месец (СНИМКИ)
Часовник
12:06
Кралска ваканция си подари за медения месец Ралица Манолова. Дъщерята на Мая Манолова отдъхва в един от най-скъпите курорти в света, в екзотичен Сингапур. Ралица и съпругът й Мартин...
Напиши коментар »
(11)
1
Горката мая, пари няма жената за някое ръждясало жигули и се вози на модерен луксозен мерцедес.Горката!!!!Даже не зачита и как се гърчи днес съпартийката и нинова от новината за президентската двойка на ГЕРБ.
2
Долната крадлива кюстендилска уруспия и кърджалийския крадлив мангасар- пълно олицетворение на мафиотската бсп. Интересно с какви пари се демонстрира този чалгаджийски кич?
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
ПАРЛАМЕНТ ИЛИ ГЪЛЪБАРНИК .ПРЕБИРАТ ПАРИ И СИ ПРАВЯТ КЕФА НИЕ СПИМ !
6
Да Му е честита девствената булка
7
Тези хора няма смисъл да ги артикулирате - вижте им морала, Весела Лечева при жив съпруг вече имала половинка, а по-напред се беше прочула с любовни връзки с известни политици; Маята пък разведе Найденов - да се твърди, че тази жена била красива, значи да не се знае какво е красота!!!
8
Хората изнемогват,тези си играят на свадби и младоженци , другата партия същото
9
Таз година булка, догодина люлка.
10
Весела Лечева има спешна нужда от стилист! Убеждавам се за n-ти път! Да пита Мая Манолова!
11
Maya MANOLOVA is very nice and cute ...!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари