ГАЛЕРИЯ ШОУ
Скандали

Юлиан Константинов загубил гласа си

Само в ПИК
Юлиан Константинов загубил гласа си

Оперният певец се препитавал като щатна номенклатура в Нова

Автор: ПИК
Дата
Дата
4711
Коментари
2
Юлиан Константинов загубил гласа си

Оперният певец Юлиан Константинов, който бе прокуден от къщата на ВИП брадър, криел зловеща тайна. Според негови близки колеги от година и половина той почти изцяло бил загубил гласа си и трябвало да каже "сбогом" на някога успешната си сценично кариера.

Драмата настъпила след островирусна инфекция, поразила гласните му струни. Именно по тази причина Юлиан от известно време насам се препитавал като щатна номенклатура към риалити форматите на Нова телевизия.

"Той е на заплата в Нова и влиза от шоу в шоу. Професия масовчик, пълни дупки всякакви. А някога обираше овациите в Миланската Скала и Ковънт гардън", ожалват го в съсловието.

Според тях Константинов, след историята сас загубения глас, се е отдал на неспирен битов алкохолизъм и е развил невроза. Това отпушило у него и необясним гняв и агресия към околните.

"Да го видяхте да пее в къщата? А нали уж имаха музикални задачи, как един път не се разпя, не показа този уж уникален тембър, който притежавал...", коментират злостно негови опоненти.

Напиши коментар »
(2)
1
Бал съм го у цървула. И той да се изгуби!
2
Егати носа има това жлъчно копеле
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"