Янаки Стоилов: Станишев няма за цел да бъде преизбран

ЧАС ПИК

Янаки Стоилов: Станишев няма за цел да бъде преизбран

4623
на 08.07.2014
Янаки Стоилов: Станишев няма за цел да бъде преизбран
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Станишев няма за цел да бъде преизбран за лидер на БСП. Той реши вече да напусне лидерския пост", заяви в ефира на Би Ти Ви заместник-председателят на партията Янаки Стоилов. Той е един от спряганите кандидати за лидерския пост в столетницата.

препоръчано

"Аз не съм зависим от корпоративни интереси и от политически партии. Който и да оглави партията, ще я успокои за малко", така отговори Стоилов на въпрос дали ще се кандидатира за лидер на БСП. Той нямал информация Станишев да е привиквал кандидатите за лидерския пост и да ги притиска да се откажат от надпреварата. 

В момента БСП се намира в критичен период в своята история, твърди Стоилов. Според него днес в България борбата е за партии, за медиите и за финансовите институции. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК