Яне Янев: Доган, Станишев и Костов са пряко свързани с КТБ

ЧАС ПИК

Яне Янев: Доган, Станишев и Костов са пряко свързани с КТБ

18341
на 12.07.2014
Яне Янев: Доган, Станишев и Костов са пряко свързани с КТБ
Автор:   ПИК

Банката финансирала партията и лабораторията на Иван Костов, твърди лидерът на РЗС

Последвайте ни в Google News Showcase

"В държавата има най-голям дефицит на ред, законност и справедливост. Тя роди партии изроди за 25 г.", каза в ефира на "Събуди се" по Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев.

препоръчано

"Трябва да се изясни ролята на Ахмед Доган и на Сергей Станишев по отношение на КТБ. Тая банка финансира лабораторията и партията на Иван Костов", заяви Яне Янев. Според него политиците в страната създавали "назначени капиталисти". Такива били 90%, 10% били самородни таланти в бизнеса. "До там стигнаха, че започнаха да изнудват манастири. И не става дума само за Гигинския манастир. Има и други", поясни лидерът на РЗС.

Държавен фонд "Земеделие" функционирал като аблосютно безнадзорна институция. "Прокуратурата праща камионетки и проверяващи в КТБ. Но във фонда не го прави. И остава въпросът защо", каза Яне Янев. Шефовете на Държавен фонд "Земеделие били "диалектно грухтящи барбарони". 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК