ИНТЕРЕСНО

Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб

Само в ПИК
Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб
Автор: ПИК
Дата
Дата
36936
Коментари
9
Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб

Извънземни преди дни са се опитали да измъкнат отдавна погребан космически кораб в земята под пещерата „Леденика” и това е причината в нея да се появи пукнатина, разкрива сензационно пред в. „Ретро” гадателката Нанка Гелева.

От съображения за сигурност се наложи природната забележителност да бъде затворена за посетители.Екипът от експерти-пещерняци и опитни геолози от Минно-геоложкия унивеститет прецениха, че никой още не може да каже колко дълбока и колко опасна е тази пукнатина. И дали няма да предизвика сериозно срутване, което да убие туристи.

Ясновидката Гелева обясни, че НЛО-то е заровено на това място във Врачанския Балкан не случайно. То преседява там повече от 7 века. Но сега чуждоземците искат да приберат уникалната си машина с големи габарити, защото се опасяват да бъде изровена от иманяри. През миналата година поне десетина са ровили в района, убедени, че там са скрити злато и диаманти. Това задействало специална защитна система на летателния апарат, която веднага изпратила тревожни сигнали в Космоса. Притеснени, че НЛО-то може да бъде разкрито, извънземните решили да си го приберат. Но не са успели, пропукали само пещерата.

никой обаче не може дори да ги зърне, нито да ги снима. Защото телата им не са изградени от материя, която очите ни могат да видят”, категорична е гадателката.

Нанка разказа, че районът на старопланинската пещера не е избран случайно за скривалище на кораба. „Скалите върху масива са едни от най-здравите и са запазили тайнатна заровения космически кораб стотици години”, каза още тя.

Нанка Гелева е сред малкото ясновидки, съветвали бившия външен министър Соломон Паси. Преди години тя му предрекла, че ще се ожени за близначка. Тогава Паси само се изсмял. В началото на 2009 г. обаче той сключи брак с колежката си Гергана Грънчарова. Тя наистина има близначка, която се казва Михаела.

 

Напиши коментар »
(9)
1
no comment
2
Йееее!!!! Пак ясновидци!!! И Леденика!! Купонът се заформя в горния ляв ъгъл!!! ДА!!! http://www.youtube.com/watch?v=z8GnQiukJyM
3
http://www.youtube.com/watch?v=PYHPS9tDsZo
4
Ясновидката Нанка Гелева пропуска да съобщи, че извънземните са поставили духа на Мишо Бирата да витае в пещерата и да пази НЛО-то от иманярите, колеги!!! И че същият плаши заблудените пещерняци, да да се напикаят от страх!!!
5
СТИГА С ТИЯ ЯСНОВИДЦИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ СА СЛУГИ дявола.
6
Някой хора гледат много филми. Скоре тя ще има посещение от Холивуд за да се уточнят за правата върху сценария.
7
Извънземните със сигурност не са виновни, а строежа отпред. Застрояват на 5 м. от входа. Бях там миналата седмица
8
!) Хмммм....
9
"След коментара си кака Нанка сподели с гузен поглед и с половин уста,че сутринта е забравила да си вземе хапчето"...No comment.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!