ИНТЕРЕСНО

Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб

Само в ПИК
Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб
Автор: ПИК
Дата
Дата
36776
Коментари
9
Ясновидци: Извънземни разцепили пещерата „Леденика”, търсели космически кораб

Извънземни преди дни са се опитали да измъкнат отдавна погребан космически кораб в земята под пещерата „Леденика” и това е причината в нея да се появи пукнатина, разкрива сензационно пред в. „Ретро” гадателката Нанка Гелева.

От съображения за сигурност се наложи природната забележителност да бъде затворена за посетители.Екипът от експерти-пещерняци и опитни геолози от Минно-геоложкия унивеститет прецениха, че никой още не може да каже колко дълбока и колко опасна е тази пукнатина. И дали няма да предизвика сериозно срутване, което да убие туристи.

Ясновидката Гелева обясни, че НЛО-то е заровено на това място във Врачанския Балкан не случайно. То преседява там повече от 7 века. Но сега чуждоземците искат да приберат уникалната си машина с големи габарити, защото се опасяват да бъде изровена от иманяри. През миналата година поне десетина са ровили в района, убедени, че там са скрити злато и диаманти. Това задействало специална защитна система на летателния апарат, която веднага изпратила тревожни сигнали в Космоса. Притеснени, че НЛО-то може да бъде разкрито, извънземните решили да си го приберат. Но не са успели, пропукали само пещерата.

никой обаче не може дори да ги зърне, нито да ги снима. Защото телата им не са изградени от материя, която очите ни могат да видят”, категорична е гадателката.

Нанка разказа, че районът на старопланинската пещера не е избран случайно за скривалище на кораба. „Скалите върху масива са едни от най-здравите и са запазили тайнатна заровения космически кораб стотици години”, каза още тя.

Нанка Гелева е сред малкото ясновидки, съветвали бившия външен министър Соломон Паси. Преди години тя му предрекла, че ще се ожени за близначка. Тогава Паси само се изсмял. В началото на 2009 г. обаче той сключи брак с колежката си Гергана Грънчарова. Тя наистина има близначка, която се казва Михаела.

 

Напиши коментар »
(9)
1
no comment
2
Йееее!!!! Пак ясновидци!!! И Леденика!! Купонът се заформя в горния ляв ъгъл!!! ДА!!! http://www.youtube.com/watch?v=z8GnQiukJyM
3
http://www.youtube.com/watch?v=PYHPS9tDsZo
4
Ясновидката Нанка Гелева пропуска да съобщи, че извънземните са поставили духа на Мишо Бирата да витае в пещерата и да пази НЛО-то от иманярите, колеги!!! И че същият плаши заблудените пещерняци, да да се напикаят от страх!!!
5
СТИГА С ТИЯ ЯСНОВИДЦИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ СА СЛУГИ дявола.
6
Някой хора гледат много филми. Скоре тя ще има посещение от Холивуд за да се уточнят за правата върху сценария.
7
Извънземните със сигурност не са виновни, а строежа отпред. Застрояват на 5 м. от входа. Бях там миналата седмица
8
!) Хмммм....
9
"След коментара си кака Нанка сподели с гузен поглед и с половин уста,че сутринта е забравила да си вземе хапчето"...No comment.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

На едно младо семейство им се родила дъщеричка. Жената предложила:
- Да я наречем Петя? И двете баби се казват така, и двете ще са доволни.
Мъжът казал:
- Напротив, и двете ще ни намразят, че сме я кръстили на другата баба.