ИНТЕРЕСНО

Яхтите са играчка №1 за богаташите

Само в ПИК
Яхтите са играчка №1 за богаташите
Автор: ПИК
Дата
Дата
7017
Коментари
0
Яхтите са играчка №1 за богаташите

Луксозните яхти са сред най-популярните "играчки" за богати през последната година, става ясно от класация на компанията Knight Frank. Въпреки че броят на богаташите като цяло е намалял, това не важи за продажбите на луксозни стоки и особено лодки.

През 2015 г. продажбите на суперяхти с дължина над 24 м са се увеличили с 40%, сочат данните. Техните собственици пък избират все по-далечни дестинации като Азия и Антарктика, вместо Средиземноморието и Карибите.

Популярни остават и инвестициите в скъпи коли, изкуство, пощенски марки и бижута. Увеличила се е стойността на класическите автомобили - с около 17%, а колекционерските монети са поскъпнали с 13%. Други перспективни инвестиции за богати са вината и луксозните часовници, които са поскъпнали с 5% за миналата година.

 

 

"Стандарт"

Още по темата
Богати чужденци купуват яхти у нас
Часовник
10:05
Чужденци си пазаруват яхти у нас. Австралиец е купил 50-футова "Бавария". Германец си взел от наши търговци луксозна лодка и я изнесъл. Богат руснак иска да купи вече трета яхта във Варна за...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Докторът ми препоръча да пия повече ракия. Всъщност, ако трябва да го цитирам, каза:
- И по-малко вино - но смисълът е същия!