„Златна роза“ за филма „Вездесъщият“

Само в ПИК
„Златна роза“ за филма „Вездесъщият“
Автор: ПИК
Дата
Дата
6318
Коментари
0
„Златна роза“ за филма „Вездесъщият“

Филм „Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков е големият победител на 35-ото издание на кинофестивала „Златната роза“, съобщи Нова телевизия.

Престижните награди бяха раздадени снощи на официална церемония във Варна.

„Вездесъщият” бе удостоен с голямата награда на фестивала. Лентата получи също признанието на публиката и на критиката, а главните актьори грабнаха призовете за най-добра мъжка и женска роля.

В програмата на конкурса участваха над 60 пълнометражни и късометражни филма.

Филмът „Дъвка за балончета“ получи наградата за най-добър сценарий.

Наградата за цялостен принос в българското филмово изкуство получи Татяна Лолова.

 

Още по темата
Татяна Лолова с голямата награда "Златна роза" за цялостен принос към българското кино
Часовник
23:07
"Вездесъщият" на Илиян Джевелеков спечели голямата награда "Златна роза" за пълнометражен филм на 35-ия Фестивал на българския игрален филм "Златна роза". Отличието е присъдено, защото според...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!