„Коммерсант“: Въпреки ембаргото, руската бира тече към Украйна

Европа

„Коммерсант“: Въпреки ембаргото, руската бира тече към Украйна

7000
на 13.09.2016
„Коммерсант“: Въпреки ембаргото, руската бира тече към Украйна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Въпреки наложеното от страна на Украйна ембарго за внос на руски стоки, експортът на бира от Русия за страната нараства и към настоящия момент надвишава 60 % от обема на целия руски износ на алкохолната напитка, пише вестник „Коммерсант“. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Съгласно данни от митническа статистика в първото полугодие на 2016 г. експортът на бира от Русия за Украйна е нараснал с 3,3 пъти, достигайки до 6,06 млн. декалитри. Внушителният ръст е отбелязан, въпреки действащото до 31 декемрви 2017 г. продуктово ембарго. Информацията за продължаващите доставки на бира за Украйна беше потвърдена дори и от Централната акцизна митница.

От редакцията отбелязват, че основно доставките се извършват от три пивоварни – „Очаково“, „Липецкпиво“ и МПК.

 

 

Фокус

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 122
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК