„Народен съюз“ – Дупница тръгна към изборите с вяра и самочувствие

ЧАС ПИК

„Народен съюз“ – Дупница тръгна към изборите с вяра и самочувствие

11959
на 02.10.2015
„Народен съюз“ – Дупница тръгна към изборите с вяра и самочувствие
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Коалиция “Народен съюз” - Дупница стартира кампанията си за местни избори – 2015 под наслов “Дупница, обединени успяваме”. Двадесет и седемте кандидати за общински съветници бяха посрещнати в духа на народната традиция с питка и мед от момичета в народни носии.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

При откриване на кампанията водачът на листата на КП „Народен съюз“ – Дупница Вергил Кацов отбеляза, че в листата са включени предимно млади и добре образовани хора, с желание активно да участват в политиката. „Убеден съм, че ще имаме успех, защото при нас си дават среща амбицията на младостта и увереността на опита”, заяви още Вергил Кацов. Той изрази увереност, че новите съветници от коалицията ще гласуват в Общинския съвет със свободна воля, а не както досегашното мнозинство – “с наведени глави”. „Дупница има нужда от съветници със свеж поглед, амбицирани и смели“, добави Кацов.
Втора в листата на КП „Народен съюз“ е д-р Лорета Николова, добре познат и уважаван в Дупница лекар и общественик. Сред другите кандидати за общински съветници са младежи, завършили право, международни отношения, политология, застраховане, финанси. Листата се допълва и от бизнесмени, осигурили немалко работни места за съгражданите си.

При откриването на кампанията бяха представени и кандидатите на „Народен съюз“ за кметове на села. Коалицията застава зад Марияна Димитрова, като кандидат за кмет на Крайници, която и досега управляваше успешно селото; зад досегашния управник на с. Яхиново Владимир Боцев; зад Мария Дотина – кандидат за кмет в Самораново; зад Силвия Тодорова – в с. Червен брег и Славчо Захаринов – в с. Тополница. Вергил Кацов обърна специално внимание на управленската политика в последните години по отношение на селата, която се характеризираше с пълно неглижиране на проблемите им и липса на разбиране. Той изтъкна усилията на действащите кметове на Яхиново и Крайници, въпреки липсата на каквото и да било финансиране, да полагат истински грижи за жителите.

На откриването на кампанията присъстваха Явор Хайтов - заместник-председател на НС, Хранимир Генчев – секретар на Земеделски народен съюз и Радослав Кацаров от ССД.

Явор Хайтов пожела успех на кампанията и добави: “Вергил Кацов е мой добър приятел, познавам го отдавна и знам, че наистина милее за Дупница. Преди 12 години той успя да създаде един чудесен тандем с д-р Лорета Николова, който и днес е успешен. Вие сте личности с характер, с таланти и съм убеден, че имате бъдеще, а чрез вас и България има бъдеще”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите решават дали ще имат заседания по време на избори (НА ЖИВО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК