„Форд“ се заби челно в камион, трима са в болница

Региони

„Форд“ се заби челно в камион, трима са в болница

4671
на 05.09.2014
„Форд“ се заби челно в камион, трима са в болница
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Трима мъже попаднаха в МБАЛ „Св. Анна“ във Варна след челен сблъсък с камион на пътя за Дългопол. Инцидентът станал вчера в около 7,10 часа, пише "Петел".

препоръчано

Мъжете пътували с „Форд“, управляван от 39 годишен от с. Царевци.

 При десен завой шофьорът загубил контрол над автомобила, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в товарен автомобил „МАН“. Вследствие на инцидента са пострадали водачът на форда и двамата му спътници. За щастие, никой от тях не е с опасност за живота. 

В болница за лечение са настанени шофьорът с фрактури на таз, коляно и ребра. С фрактури по лицето и сътресение на мозъка е настанен 27 годишен мъж, а третият се е отървал само с фрактура на ребро.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК