БЪЛГАРИЯ ДНЕС

10 министри ще отговарят на депутатски питания

Само в ПИК
10 министри ще отговарят на депутатски питания
Автор: ПИК
Дата
Дата
3648
Коментари
0
10 министри ще отговарят на депутатски питания

Десет министри ще участват в днешния парламентарен контрол, съобщават от Министерския съвет.

На въпроси ще отговарят - вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева , вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще отговори на 4 въпроса от народни представители. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на 4 въпроса и питания от депутати.

В рамките на парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на финансите Петър Чобанов, министърът на отбраната Ангел Найденов, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов и министърът на земеделието и храните Димитър Греков.

Парламентарният контрол ще започне в 11.00 часа.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

Собственикът на хотел съветва новопостъпилия пиколо: - Има две думи, които гарантират добро настроение на нашите гости. Когато ги посрещнеш - "най-после!", а когато си тръгват - "вече?". Но не дай си, боже, да ги объркаш!