БЪЛГАРИЯ ДНЕС

10 министри ще отговарят на депутатски питания

Само в ПИК
10 министри ще отговарят на депутатски питания
Автор: ПИК
Дата
Дата
3853
Коментари
0
10 министри ще отговарят на депутатски питания

Десет министри ще участват в днешния парламентарен контрол, съобщават от Министерския съвет.

На въпроси ще отговарят - вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева , вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова ще отговори на 4 въпроса от народни представители. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на 4 въпроса и питания от депутати.

В рамките на парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на финансите Петър Чобанов, министърът на отбраната Ангел Найденов, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов и министърът на земеделието и храните Димитър Греков.

Парламентарният контрол ще започне в 11.00 часа.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.