БЪЛГАРИЯ ДНЕС

13 министри ще участват в парламентарния контрол

Само в ПИК
13 министри ще участват в парламентарния контрол
Автор: ПИК
Дата
Дата
3422
Коментари
0
13 министри ще участват в парламентарния контрол

13 министри ще участват в парламентарния контрол. Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на питане от народен представител. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговори на един въпрос и едно питане. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще отговори на 4 въпроса, зададени от депутати. Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов ще отговори на 5 въпроса и питания. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на 7 депутатски въпроса и питания.

В парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, министърът на културата Петър Стоянович, министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева, министърът на финансите Петър Чобанов, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на отбраната Ангел Найденов и министърът на земеделието и храните Димитър Греков.

Парламентарният контрол е с начален час 11.00.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Две банички си говорят във фурната и едната вика:
– Здравей препечен!?!
Другата отвръща:
– Небеса, говореща баничка!!!