БЪЛГАРИЯ ДНЕС

13 министри ще участват в парламентарния контрол

Само в ПИК
13 министри ще участват в парламентарния контрол
Автор: ПИК
Дата
Дата
3590
Коментари
0
13 министри ще участват в парламентарния контрол

13 министри ще участват в парламентарния контрол. Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на питане от народен представител. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговори на един въпрос и едно питане. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще отговори на 4 въпроса, зададени от депутати. Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов ще отговори на 5 въпроса и питания. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на 7 депутатски въпроса и питания.

В парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, министърът на културата Петър Стоянович, министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева, министърът на финансите Петър Чобанов, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на отбраната Ангел Найденов и министърът на земеделието и храните Димитър Греков.

Парламентарният контрол е с начален час 11.00.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.