Бомба

15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Само в ПИК
15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел
Автор: ПИК
Дата
Дата
3274
Коментари
0
15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Когато търсим точния партньор за нас, някого, с когото да се обвържем за цял живот, искаме той да е нашата сродна душа. Вярваме, че ако съпрузите са си като най-добри приятели, тогава бракът ще е дълготраен и щастлив, пише аз-жената.бг. И в това има доста истина. Дали вашият съпруг е най-добрият ви приятел? Вижте 15 знака, че е точно такъв.

1. Вие си казвате всичко – Първият човек, с когото споделяте добрите или лошите новини е вашият съпруг. Обичате да споделяте историите си и да си казвате всичко.

2. Той е единственият, на когото имате доверие – Има малък кръг от хора, на които можете да се доверите, но над всички останали, съпругът ви е единственият човек, на когото можете да се доверите най-много.

3. Вие обичате да се дразните един друг – Забавни малки трикове и шеги, помагат да поддържате връзката си жива.

4. Той е вашият защитник – Съпругът ви винаги ще бъде на ваша страна. Но дори и да сметне, че не сте права за някоя ситуация, ще намери най-добрият начин да ви го каже, защото е най-добрият ви приятел.

5. Той ви обича както в добрите, така и в лошите дни – За него е важно да ви вижда щастлива. Когато имате трудни моменти, той е вашата подкрепа.

6. Приели сте недостатъците си и ги обичате – Никой не е съвършен и красотата на вашето приятелство е, че можете да се обичате един друг, заедно с вашите недостатъци.

7. Дава ви съвети – Вие постоянно се учите и се опирате един на друг. Когато става въпрос за съвет, съпругът ви е първият, който ще ви изслуша и посъветва.

8. Когато се слушате един друг, вие чувате това, което всеки иска да каже на другия – Комуникацията е от ключово значение във всяка връзка. Когато съпругът ви е най-добрият ви приятел, той е там, част от разговора, вникнал в същината му.

9. Той не би осъдил постъпките ви – или поне не строго. Може да сподели какво не му допада, но няма да го направи така, че това да се отрази на самочувствието ви.

10. Правите всичко заедно – Най-добрите приятели правят почти всичко заедно. Без значение къде отивате, вие винаги искате съпругът ви да е до вас. За него също е важно да споделяте приключенията на живота.

11. Той ви познава по-добре от всеки друг – Вашите отношения са като двупосочна улица. Между вас няма тайни. Познавате се много добре, разбирате се без думи.

12. Той ви прави щастлива – Вие сте най-щастливи, когато сте с вашия съпруг. Той извлича най-доброто от вас и вие от него.

13. Най-лошите дни са тези, в които не сте заедно – Чувствате се така, сякаш светът спира, когато се разделите. Отброявате минутите, докато отново видите най-добрия си приятел.

14. Най-доброто пътуване е това, в което сте заедно – Най-хубавите пътувания са тези с най-добрите ни приятели. Щури, с много красиви спомени, със споделени желания и мигове.

15. Вие сте неговият свят, а той вашият – Няма нищо по-важно за него от вас. Вие сте неговият център на Вселената. За вас той е вашата друга половина.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, бизнесмен
Става на: 59 години

На едно младо семейство им се родила дъщеричка. Жената предложила:
- Да я наречем Петя? И двете баби се казват така, и двете ще са доволни.
Мъжът казал:
- Напротив, и двете ще ни намразят, че сме я кръстили на другата баба.