1600 клиенти на ЧЕЗ останаха без ток заради строителна фирма

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

1600 клиенти на ЧЕЗ останаха без ток заради строителна фирма

6256
на 14.09.2017
1600 клиенти на ЧЕЗ останаха без ток заради строителна фирма
Автор:   ПИК

Строителна фирма скъса кабел, собственост на ЧЕЗ Разпределение България, при несъобразени изкопни работи. В резултат днес следобед 1600 клиенти на компанията в София останаха без електрозахранване в продължение на  2 часа и 20 минути. Засегнати бяха Казичене и Кривина, съобщиха от електроразпределителното дружество. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Вчера следобед, отново при изкопни дейности на строителна фирма в София, беше скъсан друг кабел на дружеството. Без електрозахранване за 40 минути бяха 1300 клиенти в Бояна и в.з. Киноцентър.

Екипите на ЧЕЗ Разпределение полагат усилия за бързото отстраняване на повредите, настъпили в резултат на намеса на трета страна. Компанията призовава фирмите за бдителност при изпълнение на изкопни работи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК