Вход
София
Времето в София -2 o C

1900 земеделски производители са участвали в семинари на НССЗ

1900 земеделски производители са участвали в семинари на НССЗ

12:06
165
0
1900 земеделски производители са участвали в семинари на НССЗ
Автор: ПИК
01.05.2015
0
165

Над 1900 земеделски производители са получили информация по специализирани теми и възможностите за подпомагане по Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. през последните три месеца на организираните и проведени семинари чрез Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ).

Малките земеделски производители искат достъп до европейските програми </p><p>

Малките земеделски производители искат достъп до европейските програми

"Общият земеделски съюз в България ще поиска от...

на 23.02.2015

От средата на месец февруари до края на април службата проведе общо 64 съвместни информационни дейности и мероприятия с научните институти и други организации. Събитията са част от инициативата за продължение на активната дейност за подобряване на връзката "научни изследвания – съвети в земеделието – земеделски бизнес".

Мероприятията се осъществяват съвместно със Селскостопанска академия (ССА), Аграрния университет – гр. Пловдив, Тракийския университет - гр. Стара Загора, Русенски университет "Ангел Кънчев", Икономически университет – гр. Варна, Шуменски университет "Епископ Константин Преславски", Лесотехнически университет – гр. София, Областните дирекции по безопасност на храните (ОДБХ), Изпълнителна агенция по лозата и виното (ИАЛВ), "Агенция за регионално развитие на Рила" и други организации и експерти.

На територията на цялата страна през годината ще бъдат проведени общо 120 информационни срещи - семинари и други информационно-обучителни събития за земеделски производители. Списъкът с предстоящите съвместни информационни дейности и мероприятия на НССЗ е публикуван в раздел "Обучения и информационни дейности", подраздел "Информационни срещи и семинари" или на линк: http://www.naas.government.bg/bg/Обучение/1287.

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Трябва ли България да приеме Истанбулската конвенция за насилието над жени и "третия пол"?
архив

- Скъпа, къде е пакетът с чая? Не мога да го намеря! - Ох, много си зле! Колко си безпомощен! Чаят е в аптечката в една кутия от какао, има надпис СОЛ върху нея....

 

няма нови новини
Днес: 40
сега
2167
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Фолкпевецът Илиян проговори за Митьо Очите - само в "Жълтите новини"
x
ЛЕЧЕНИЕ! Рецепта на Ванга цери дискова херния
x