3400 двойки се ожениха едновременно в Мексико

Америка

3400 двойки се ожениха едновременно в Мексико

4302
на 26.03.2017
3400 двойки се ожениха едновременно в Мексико
Автор:   ПИК

Близо 3500 двойки встъпиха в брак в събота на масова церемония на площада Сокало в центъра на мексиканската столица. Това информира БГНЕС.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Искам да поздравя всички двойки, встъпващи в брак, които се оказаха 3400. Поздравявам ги и им пожелавам всичко най-добро", заяви кметът на Мексико Сити Мигел Анхел Мансера, който беше почетен свидетел на церемонията. В брачен съюз встъпиха не само жители на 31-те щата на латиноамериканската страна, но и гражданите на други страни, сред които Аржентина, Боливия, Венецуела, Хондурас, Гватемала, Испания, Колумбия, Либия, Ел Салвадор и Чили.

Миналата година в Мексико Сити се проведе подобна церемония, но в нея участваха малко над 2000 двойки.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК