3700 деца ходят на детска градина в Кюстендилско

Региони

3700 деца ходят на детска градина в Кюстендилско

2612
на 29.11.2015
3700 деца ходят на детска градина в Кюстендилско
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

3.7 хил. деца са отглеждани и възпитавани през изминалата година в детските градини в област Кюстендил, съобщиха от отдел „Статистически изследвания.

препоръчано

Броят на самостоятелните детски градини с директор е 27 и се запазва същият в сравнение с предходната учебна година. Броят на децата, настанени в детските градини за учебната година е 3.7 хил., което е със 120, или с 4.2% по-малко в сравнение с предходната година.

Средният брой деца в една детска градина за областта е 136. Средният брой деца, формиращи една група намалява спрямо предходната година и достига 13. Педагогическият персонал, зает в детските градини е 314, от които 295 са детски учители. В сравнение с предходната учебна година общият брой на педагогическия персонал се е увеличил с 3 души, или с 1.0%.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК