4 сигурни знака, че сте луда по него

Само в ПИК
4 сигурни знака, че сте луда по него
Автор: ПИК
Дата
Дата
7176
Коментари
0
4 сигурни знака, че сте луда по него

Всички знаем, че понякога "Не" означава "Да", но в други случаи "Не" може да означава "Не" или дори "Може би".

Жените могат да объркат всеки мъж. Но за да ни разберете правилно, трябва да обръщате повече внимание на невербални знаци, които издават истинските ни намерения.

Ето 4 неща, които показват, че имаме интерес към един мъж и определено си падаме по него.

1. Зениците ни се увеличават, когато го видим

Зрителният контакт влияе на производството на окситоцин. Този хормон ни помага да се чувстваме свързани с един човек, съобщава "Ай Уомън". Това е причината винаги да се опитваме да имаме зрителен контакт с някого, когото харесваме.

Когато видим мъж, по когото си падаме, зениците ни се увеличават. Освен това, ако имаме симпатии към някого, когато погледите ни съвпаднат, често свенливо отместваме поглед. Това не бихме направили с човек, когото не харесваме.

2. Позицията на краката ни

Стегнатите крака и кръстосаните глезени са знак за недоверие или дори пренебрежение. Когато се чувстваме комфортно в компанията на един мъж и сме заинтригувани от него, глезените ни никога не са кръстосани.

3. Стоим изпъчени

За да направим впечатление на един мъж, стоим изправени, изпъчвайки гърдите си и прибирайки корема си.

4. Имитираме жестовете му

Обърнете внимание на позата или жестовете ни. Например, вие пипате косата си и тя прави същото след 1 минута, вие се подпирате на брадичката си, тя ви следва. Имитацията става инстинктивно и означава, че се опитваме да ви разберем по-добре и да намерим нещо общо.

Още по темата
Вярвате ли в преражданията?! Ето 4 признака, че не сте за пръв път на Земята
Часовник
07:00
Прераждането – това все още е духовно понятие,  вярата, че душите ни след смъртта на тялото може отново да  се върнат в друго тяло.  Някои хора се завръщат  в земния свят...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Тя и той в скъпо заведение:
– Скъпа, аз ще платя виното, а останалата сметка ще си я разделим, защото аз миди не съм ял. После нали ще дойдеш при мен?
– Добре миличък, първо ще се целуваме, а след това всеки ще си мастурбира самостоятелно.