БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

500 души на погребението на Младен Мутафчийски

Само в ПИК
500 души на погребението на Младен Мутафчийски

Петьо Блъсков, Красимир Стойчев и Слави Трифонов идват да го изпратят

Автор: ПИК
Дата
Дата
17586
Коментари
2
500 души на погребението на Младен Мутафчийски

500 души ще изпратят Младен Мутафчийски по пътя към рая на умните, образовани и очарователни бизнесмени и бохеми,  разкрива вестник "Стандарт". 

Погребението на прочутия предприемач, който почина от усложнения на диабет, е утре по обяд в частното гробище "Свети Архангел Михаил" в софийския квартал Бояна. Там се намира неговата частна гробница, за която се твърди, че струва поне 200 000 лева, пише още  "Стандарт".

За тъжната церемония ще пристигнат приятели и колеги от Италия, Швейцария, Швеция, Англия, Сан Марино, Германия, Америка - производители на автомобили и самолети, финансисти, хора от международния олимпийски комитет, висши мениджъри на водещи европейски банки. 15 човека от екипа на Мутафчийски изпипват организацията до последния детайл - така, както винаги в деловия график на бизнесмена.

Поне половината Слънчев бряг също ще отдаде последна почит на човека, който до последно се опитваше да наложи различен имидж на курорта, въпреки че напоследък признаваше: Туризмът ще изяде туризма. Сред аверите, които ще се простят първи с него, вероятно ще бъдат генералите Любен Гоцев и Стоян Тонев, Виктор Вълков, Румен Петков, Джевдет Чакъров, Пламен Кубадински, Асен Мичковски. Те са сред най-близките му хора и това няма нищо общо с политиката на деня, винаги са коментирали от обкръжението на Мутафчийски.

Неслучайно преди пищното парти в неговия хотел Helena Resort ("Хелена ризорт") за 60-ия му рожден ден преди две години той се шегуваше на тази тема: "Това е сбирка за приятели, а дрес кодът е "настроение и добри мисли". Ако има политици, то те ще са се промъкнали случайно". Би трябвало в Бояна да бъдат Петьо Блъсков, Красимир Стойчев, Слави Трифонов.

Напиши коментар »
(2)
1
Чакам те тук, на гроба на Младен Мутафчийски да се целуваме и да ти се зъкалня във вярност, курвичке на Бойко...!!! Мляс!!!
2
ДРУГАРИ, ТУКА СЛУЧАЙНО СМЕ СЕ СЪБРАЛИ НА ЛОВ, НО СПЕШНО ПРИСТИГНА М-Р ГАЗДОВ, ЗАРАДИ КОЕТО И УБО ПРЕКЪСНА НАШИЯ ИЗЛЕТ И ТОЙ МИ ДОКЛАДВА В КАЧЕСТВОТО НА РЪКОВОДИТЕЛ, ЧЕ ВЕЧЕ С ОГЛЕД ПРЕДСТОЯЩАТА МУ СМЪРТ, Е ПУСНАЛ ЧРЕЗ ОРГАНИТЕ НА дс СПИСЪК СЛЕД ЕНТЕЛЕКТУАЛИГЕНЦИИТЕ ДА СЕ ЗАПИШАТ КОЯ ЩЕ ПРЕРЕДИ КОЯ И КОЯ СЕ ПРЕДВИЖДА ДА Й ОТНЕМЕ ПРЕДИМСТВОТО НА ПОКЛОНЕНИЕТО В ЧАСТНА РИТУАЛНА ЗАЛА В ГР. ВЕГАС, САЩ, ДА ЛИЗНАТ ВЦЕПЕНЕНОТО ПОДОПАШИЕ НА ДЕДО ИМ ШОРОШ.. ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ДРУГАРИ, МУЗИКАТА СПРЯ, НО ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТАНЦУВАТ. НЕ М-Р ГАЗДОВ, САМ ШОРОШ ГО Е ЗАЯВИЛ НА СВОЕ ОФИЦИЯЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ!! КЕЛНЕР, УЙСКИ, РОКФОР И ЛУКАНКА ЗА ДРУГАРИТЕ, И ДА ДОБАВЯ, ЧЕ НА ПОКОЙНИЯ БУРЖОАЗЕН ФИЛОСОФ ШОРОШ "ПАРТИЗДАТ" МУ ПОДГОТВЯ ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ "ОТВОРЕНОТО ОБЩЕСТВО САМО ЗА СЕБЕ СИ", САМО С ДОНОСИТЕ ИМ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, ГАРНИРАНО С ЦИТАТИ ОТ САМИЯ ШОРОШ!!!! ЧЕТЕТЕ КАК Е ВИЖДАЛА ЖИВОТА МЛАДАТА ДРУГАРКА ГАВРИЛОВА НАПРИМЕР. ХА ХА ХА ХА ХА ХА, НЕМА СИ ЕША НАШИЯ СТРОЙ, ДРУГАРИ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Казали на мъжа ми:
- Вашата жена изглежда много млада!
Той им отговорил:
- Разбира се, вампирите не стареят!