БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

500 души на погребението на Младен Мутафчийски

Само в ПИК
500 души на погребението на Младен Мутафчийски

Петьо Блъсков, Красимир Стойчев и Слави Трифонов идват да го изпратят

Автор: ПИК
Дата
Дата
16987
Коментари
2
500 души на погребението на Младен Мутафчийски

500 души ще изпратят Младен Мутафчийски по пътя към рая на умните, образовани и очарователни бизнесмени и бохеми,  разкрива вестник "Стандарт". 

Погребението на прочутия предприемач, който почина от усложнения на диабет, е утре по обяд в частното гробище "Свети Архангел Михаил" в софийския квартал Бояна. Там се намира неговата частна гробница, за която се твърди, че струва поне 200 000 лева, пише още  "Стандарт".

За тъжната церемония ще пристигнат приятели и колеги от Италия, Швейцария, Швеция, Англия, Сан Марино, Германия, Америка - производители на автомобили и самолети, финансисти, хора от международния олимпийски комитет, висши мениджъри на водещи европейски банки. 15 човека от екипа на Мутафчийски изпипват организацията до последния детайл - така, както винаги в деловия график на бизнесмена.

Поне половината Слънчев бряг също ще отдаде последна почит на човека, който до последно се опитваше да наложи различен имидж на курорта, въпреки че напоследък признаваше: Туризмът ще изяде туризма. Сред аверите, които ще се простят първи с него, вероятно ще бъдат генералите Любен Гоцев и Стоян Тонев, Виктор Вълков, Румен Петков, Джевдет Чакъров, Пламен Кубадински, Асен Мичковски. Те са сред най-близките му хора и това няма нищо общо с политиката на деня, винаги са коментирали от обкръжението на Мутафчийски.

Неслучайно преди пищното парти в неговия хотел Helena Resort ("Хелена ризорт") за 60-ия му рожден ден преди две години той се шегуваше на тази тема: "Това е сбирка за приятели, а дрес кодът е "настроение и добри мисли". Ако има политици, то те ще са се промъкнали случайно". Би трябвало в Бояна да бъдат Петьо Блъсков, Красимир Стойчев, Слави Трифонов.

Напиши коментар »
(2)
1
Чакам те тук, на гроба на Младен Мутафчийски да се целуваме и да ти се зъкалня във вярност, курвичке на Бойко...!!! Мляс!!!
2
ДРУГАРИ, ТУКА СЛУЧАЙНО СМЕ СЕ СЪБРАЛИ НА ЛОВ, НО СПЕШНО ПРИСТИГНА М-Р ГАЗДОВ, ЗАРАДИ КОЕТО И УБО ПРЕКЪСНА НАШИЯ ИЗЛЕТ И ТОЙ МИ ДОКЛАДВА В КАЧЕСТВОТО НА РЪКОВОДИТЕЛ, ЧЕ ВЕЧЕ С ОГЛЕД ПРЕДСТОЯЩАТА МУ СМЪРТ, Е ПУСНАЛ ЧРЕЗ ОРГАНИТЕ НА дс СПИСЪК СЛЕД ЕНТЕЛЕКТУАЛИГЕНЦИИТЕ ДА СЕ ЗАПИШАТ КОЯ ЩЕ ПРЕРЕДИ КОЯ И КОЯ СЕ ПРЕДВИЖДА ДА Й ОТНЕМЕ ПРЕДИМСТВОТО НА ПОКЛОНЕНИЕТО В ЧАСТНА РИТУАЛНА ЗАЛА В ГР. ВЕГАС, САЩ, ДА ЛИЗНАТ ВЦЕПЕНЕНОТО ПОДОПАШИЕ НА ДЕДО ИМ ШОРОШ.. ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ДРУГАРИ, МУЗИКАТА СПРЯ, НО ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТАНЦУВАТ. НЕ М-Р ГАЗДОВ, САМ ШОРОШ ГО Е ЗАЯВИЛ НА СВОЕ ОФИЦИЯЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ!! КЕЛНЕР, УЙСКИ, РОКФОР И ЛУКАНКА ЗА ДРУГАРИТЕ, И ДА ДОБАВЯ, ЧЕ НА ПОКОЙНИЯ БУРЖОАЗЕН ФИЛОСОФ ШОРОШ "ПАРТИЗДАТ" МУ ПОДГОТВЯ ЮБИЛЕЙНО ИЗДАНИЕ "ОТВОРЕНОТО ОБЩЕСТВО САМО ЗА СЕБЕ СИ", САМО С ДОНОСИТЕ ИМ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, ГАРНИРАНО С ЦИТАТИ ОТ САМИЯ ШОРОШ!!!! ЧЕТЕТЕ КАК Е ВИЖДАЛА ЖИВОТА МЛАДАТА ДРУГАРКА ГАВРИЛОВА НАПРИМЕР. ХА ХА ХА ХА ХА ХА, НЕМА СИ ЕША НАШИЯ СТРОЙ, ДРУГАРИ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Блондинка държи главата си над включена печка. Приятелка я пита: - Защо си се навела над тази печка? - Защото ми казаха да си опичам ума!