5147 души са участвали в общественото допитване в Кюстендил

ЧАС ПИК

5147 души са участвали в общественото допитване в Кюстендил

7782
на 05.07.2015
5147 души са участвали в общественото допитване в Кюстендил
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

По предварителни данни 5147 души са участвали в общественото допитване в Кюстендил. Това означава, че има валиден резултат, като в момента се очаква и самото преброяване на бюлетините.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„Благодаря на всички, които се ангажираха, защото при тези горещини в разгара на черешовата кампания за нас е изключително важно, че хората намериха време да изразят позицията си в тази гражданска и обществена инициатива”, заяви кметът на община Кюстендил Петър Паунов. Според него, в Кюстендил има ядро от мислещи и ангажиращи хора, които дори и в най-тежките моменти са готови да се ангажират с позиция. Кметът посочи, че ще се съобрази с резултата от допитването и благодари на всички доброволци взели участие в провеждането на референдума. Паунов изрази приятната си изненада,че много хора, близо 1/3, а дори и повече са изразили позиция и по третия въпрос.

„За нас може би той ще се окаже най-важният, независимо дали евентуалната кандидатура на Петър Паунов ще е факт. Това нещо е най-важното и още сега ще е отразено в работа на администрацията. Това ще остане и за бъдещия кмет и за всички”, допълни той. Петър Паунов посочи,че трябва да се изчака резултата от допитването, а евентуална негова кандидатура няма да бъде само номинация. Кметът добави,че ако отговорът е положителен, ще има основание да се обсъжда обща кандидатура, която да обединява, а не да разделя. Броенето на гласовете продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК