БЪЛГАРИЯ ДНЕС

6 километра е опашката от тирове на Дунав мост-2

Само в ПИК
6 километра е опашката от тирове на Дунав мост-2

Причината е спирането на ферибота Оряхово-Бекет заради ледохода

Автор: ПИК
Дата
Дата
4746
Коментари
0
6 километра е опашката от тирове на Дунав мост-2

 6-километрова опашка от тежкотоварни камиони се е образувала на граничен пункт „Дунав мост 2” на изход от страната. Това каза  дежурният служител на граничния пункт, цитиран от „Фокус”. Той посочи, че на влизане в страната опашката от тежкотоварни камиони е 2 км.

 „Максимално е натоварено на пункта, работят 3 пътни платна за тежкотоварни автомобили и едно пътно платно за леки автомобили”, обясни дежурният служител. Той допълни, че със затварянето на ферибот Оряхово – Бекет заради ледохода по Дунав трафикът през граничния пункт е натоварен.

Още по темата
За който има нерви: 9-километрова опашка на „Дунав мост 2”
Часовник
16:31
9-километрова опашка от моторни превозни средства се е образувала на ГКПП „Дунав мост 2”, съобщи слушател на Радио "Фокус".
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?