6000 души евакуираха заради изригване на вулкан

Азия

6000 души евакуираха заради изригване на вулкан

9951
на 26.09.2017
6000 души евакуираха заради изригване на вулкан
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

6 хиляди души бяха евакуирани в тихоокеанската островна държава Вануату заради изригване на  вулкан. Ръководителят на местната служба за извънредни ситуации обяви, че в района вероятно ще бъде обявено бедствено положение след като активността на вулкана Манаро беше оценена на 4-та степен. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Около него живеят към 10 хиляди души и затова се планира и изпаращане на вода, храна и други стоки от първа необходимост там. 

Вулканът се е събудил в началото на месеца, но през уикенда започнал да изпуска газ и пепел, което наложило евакуацията на хората. За последен път вулканът е изригвал през 2005 година. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО) СКАНДАЛНИ ПОДРОБНОСТИ! Шофьорът на Бойко Рашков посрещал Стефан Димитров на служебния вход на МВР, Тенчо Тенев завел контрабандиста на банкет на КАТ (НА ЖИВО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК