Royal Garden e новият адрес на пловдивчани

Само в ПИК
Royal Garden e новият адрес на пловдивчани

Жилищният парк е разположен в най-атрактивния квартал на града до Гребната база

Автор: ПИК
Дата
Дата
7803
Коментари
3
Royal Garden e новият адрес на пловдивчани

Имотният пазар продължава да се развива с рекордни темпове като основен двигател остава новото строителство. Търсенето на жилищни имоти продължава да нараства, а купувачите са добре информирани и имат по-високи изисквания. От тези тенденции не прави изключение и Пловдив, като едно от основните изисквания при избор на нов дом в града е добрата локация, коментират още имотни експерти. Затова и инвеститорите от Галакси Инвестмънт Груп са подбрали именно квартал „Отдих и култура“, който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града, за да започнат строителството на най-новият си жилищен проект от премиум клас. Обектът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани.

Този вторник лично кметът на града инж. Иван Тотев и управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев направиха официалната първа копка на Royal Garden.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от „премиум“ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение, и светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

„Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града, и облагородяването на неговата инфраструктура“, каза по време на официалното събитие управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти.„Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план“, допълни Бояджиев.

 

Напиши коментар »
(3)
1
Колко ли е чопнал скромния кмет Ваньо Тотев. Той никога не остава валат. А щом е на първа копка , значи добре се е окопал. Суджук-стратегията продължава да работи за управляващите. Схемата е печеливша за тях и те я доят здраво , че не се знае докога ! Вмирисването става от главата.
2
Royal Garden - на какъв език се говори в Пловдив и в България?!!!
3
Един вход за кмета!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

- Мамо, мамо, елхата гори.

- Не се казва елхата гори, а елхата свети.

- Ами добре, ама да знаеш, че и пердетата светят.