Последвайте ни в Google News Showcase
В кухните на замъка Уиндзор тече усилена подготовка за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в събота. От двореца Кенсингтън разкриват някои подробности за менюто, което 600-те гости на церемонията ще имат удоволствието да опитат.
WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)
"Сезонните зеленчуци са основният фокус в менюто. Младоженците бяха много ангажирани с всеки детайл около храната", споделя шеф Марк Фланаган, който е натоварен с отговорната задача да задоволи кралските вкусове.
Всяко ястие е измислено още през март, когато на Меган и Хари са били дадени няколко дегустационни менюта за избор.
По-голямата част от съставките ще бъдат доставени от ферми в окръга като Кент, известен като "градината" на Англия и Норфолк. Аспержите идват от имението на Нейно величество в Уиндзор.
Готвачът, отговорен за десертите, разкри че на гостите ще бъдат поднесени шоколадови трюфели - любим десерт, който се сервира на приеми през цялата година в замъка Уиндзор. Освен тях ще има и малки хапки крем брюле, както и бисквити с топинг от манго панакота и жълти макарони, пише "Ева".
А както ПИК съобщи вчера една от тортите за сватбата ще бъде направена от българин. Това е майсторът сладкар Иван Александров, брат на актьора Владо Карамазов. С 5-етажния сладкиш ще бъдат почерпени журналистите, които отразяват събитието.