ГОРЕЩО
ИЗВЪНРЕДНО! Румен Радев: Главчев още не е разбрал с какво се е заел като премиер
Главният редактор на ПИК Асен Рашков пред Ивелин Николов: Истината за рокадите в служебния кабинет - от посолството се обадили в ГЕРБ за външния министър, масонски връзки издават офертата на Борисов към Радев (ВИДЕО)
В Бургас почерня от полиция - задържаха чуждестранен дрогиран шофьор
Главчев с извънредна новина от Козлодуй: Предложих на Радев аз да стана външен министър
Промениха обвинението срещу Начо Пантелеев, убил при катастрофа Ферарио Спасов - ето с каква скорост е шофирал
Бомба
Пармезан в домашни условия? Вижте колко е лесно без да даваме излишни пари
21845
на 20.06.2018
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)
препоръчано
500 грама извара
150 грама масло (82%)
2 яйца
1 чаена лъжичка сол
0,5 чаена лъжичка сода за хляб
Начин на приготвяне:
Поставете в дълбоката купа извара, 75 грама масло, яйцата, солта и содата. С миксер разбъркайте до получаване на хомогенна маса.
Загрейте сместа на водна баня до 34 градуса, като непрекъснато бъркате. Щом сместа промени цвета си (след около 1 час), добавете останалото масло. Прехвърлете масата в купа, намазана с масло. Оставете да се охлади напълно. Преместете сместа в калъп и притиснете. Оставете в хладилник за 2 седмици.