ГОРЕЩО
ИЗВЪНРЕДНО! Румен Радев: Главчев още не е разбрал с какво се е заел като премиер
Главният редактор на ПИК Асен Рашков пред Ивелин Николов: Истината за рокадите в служебния кабинет - от посолството се обадили в ГЕРБ за външния министър, масонски връзки издават офертата на Борисов към Радев (ВИДЕО)
В Бургас почерня от полиция - задържаха чуждестранен дрогиран шофьор
Главчев с извънредна новина от Козлодуй: Предложих на Радев аз да стана външен министър
Промениха обвинението срещу Начо Пантелеев, убил при катастрофа Ферарио Спасов - ето с каква скорост е шофирал
Последвайте ни в Google News Showcase
Зелените листни зеленчуци понякога са гастритогенни – тоест възбуждат стомашно-чревни проблеми. Това съветва проф. д-р Донка Байкова, специалист по хранене и диететика.
WINBET – 3 начални бонуса + 3 подаръка за Спорт, Казино и Live Казино! (18+)
препоръчано
„Нитратите са причинители на подобни смущения. Те се съдържат и в природата. Не са токсични. Най-големите количества се съдържат в спанака. Нитратите са водно разтворими и термолабилни“, посочи проф. Байкова.
„Страните, от които внасяме плодове и зеленчуци, са по-рискови за нас и контролът от Българската агенция по безопасност на храните е засилен“, каза още тя. Проф. Байкова препоръча да използваме сезонните зеленчуци с произход България.
свързани новини