Столичният "Хилтън" с нов главен готвач! Ето кой е кулинарният гуру
Последвайте ни в Google News Showcase
Популярният кулинар с немски произход Карстен Рабе се присъединява към екипа на Хилтън София и е новият главен готвач на хотела от този месец. Първите проекти на Карстен Рабе са свързани с бюфета на закуска, с есенното меню на ресторант „Сезони“ и възобновяването на неделния брънч от средата на месец септември. Шеф Рабе е работил в различни хотели и ресторанти в зеления крайбрежен район край река Елба до 2000-та година, когато тръгва на истинско околосветско пътешествие по света – от САЩ до Ирландия, през Швейцария, Хърватия, Йордания, Бермудските острови и Египет. Изкачвал е стълбицата на кулинарното майсторство в различни хотелиерски вериги - Кемпински, Льо Меридиен, Мариот, Фор Сийзънс и Риц-Карлтън.
WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)