ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Николина Ангелкова разпитвана за връзките си с Живко Коцев и Стефан Димитров - бившата министърка не се разпознала на СНИМКИТЕ от летището
Кокорчо се изсили: Имало е политическа договорка с президента, за да се сформира служебният кабинет
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Главчев и Радев се разбраха за смяната на земеделския министър, в момента търсят нов кандидат за Външно
СКАНДАЛ! Цончо Ганев разсипа ППДБ заради далаверите им в енергетиката: Безочливи мошеници, шайка неможачи и шарлатани
- Нарежете месото на правоъгълни парчета с размери 1,5см на 2см.
- Обелете и нарежете лука и чесъна на ситно.
- В тигана с нагорещена мас запържете лука до златисто.
- Оставете леко да изстине, преди да прибавите червения пипер.
- Разбъркайте енергично.
- Сложете месото, посолете и го запържете няколко минути.
- След това добавете чесъна и кимиона, малко вода и задушете на среден огън, като разбърквате от време на време.
- Ако е необходимо, долейте вода, но съвсем по-малко.
- Нарежете картофите, чушките и доматите на кубчета по 1см.
- Когато месото е почти готово, оставете водата да се изпари напълно и да остане мазнината.
- Прибавете картофите, разбъркайте ги и ги оставете да се запържат за няколко минути.
- После сипете водата (бульона), прибавете чушките и доматите.
- Малко преди да се сварят картофите, пуснете чипетке.
- След още 2-3 минути гулашът е готов.
препоръчано