АБВ ще се регистрира самостоятелно за местния вот

Политика

АБВ ще се регистрира самостоятелно за местния вот

8643
на 14.07.2019
АБВ ще се регистрира самостоятелно за местния вот
Автор:   ПИК

ПП АБВ ще се регистрира самостоятелно за участие в местния вот. Това каза заместник-председателят на АБВ Владимир Маринов по време на пресконференция. Решението е взето на днешното заседание на Националния ни съвет на партията, съобщава "Фокус". 
"Разбира се, в допълнение на взетото решение след задълбочен анализ и на това какво имаме в момента в местната власт, как сме представени, ние поставихме и своите цели, които задължително трябва да бъдат свързани със запазване и увеличаване на нашето представителство по места. Това са общински съветници, кметове на населени места и кметове на общини. Не на последно място беше взето решение за формат на явяване по места, където знаете, че ние сме организация с достатъчно добра коалиционна култура. Уважаваме изключително много партньорите, с които сме работили и продължаваме да работим, като коалициите, които ще формираме по места следва да бъдат приоритетно с организациите и политическите партии част от „Коалиция за България“ и политически субекти и политически организации, представители на ляво-центристкия спектър в страната“, каза още Маринов. Той посочи, че АБВ има достатъчно основания и потенциал да увеличи участието си в местната власт, които отстоява не от днес.

препоръчано

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Защо през лятото ни се прави повече секс Защо през лятото ни се прави повече секс
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това