Авария остави без топло центъра на София

НАЙ-ВАЖНОТО

Авария остави без топло центъра на София

50046
на 26.11.2020
Авария остави без топло центъра на София
Автор:   ПИК

В най-мразовитата нощ на годината столичната "Топлофикация остави без парно и топла вода цели квартали от центъра на София, алармират читатели на ПИК.

препоръчано

Те още зъзнат в квартирите си на -3 градуса, тъй като аварията не е отстранена. Официално е посочено, че без подаване на енергия са "Редута", "Подуене", "Яворов", "Редута", части от "Лозенец". И това е от полунощ. На сайта на "Топлофикация" не благоволяват на уведомят кога проблемът ще бъде решен.

Поне да кажат, да знаем как да се оправяме - да пускаме ли печки, камини...Не можем и баните да ползваме, а сме всички у дома накуп заради карантината, пише читателката ни Станислава Филипова от "Яворов".

Няколко квартала в София са без парно и топла вода заради авария, съобщиха от „Топлофикация София”. Засегнати са части от „Дружба“, „Гео Милев, „Гоце Делчев“, „Лозенец“, „Яворов“, „Подуяне“ и „Редута“.

Създадена е необходимата организация, като ще се работи до пълното отстраняване на аварията, уверяват от дружеството.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 279
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това