Австралия и Индия се споразумяха за миграцията

Азия

Австралия и Индия се споразумяха за миграцията

5921
на 25.05.2023
Австралия и Индия се споразумяха за миграцията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Австралия и Индия постигнаха споразумение за миграцията, съобщава Би Би Си. Двете страни се стремят да засилят икономическото си сътрудничество.

препоръчано

Новината бе обявена по време на среща между индийският премиер Нарендра Моди с колегата му Антъни Албанезе в Сидни. Сделката има за цел да насърчи двупосочната мобилност на студенти, висшисти, академични изследователи и инвеститори.

Двамата лидери обсъдиха и регионалната сигурност на фона на нарастващото напрежение в региона.

Индия и Австралия са част от четиричленната група Quad, която включва също Япония и САЩ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК