Автобус на градския транспорт в Сливен се запали в пиков час

Инциденти

Автобус на градския транспорт в Сливен се запали в пиков час

5364
на 13.04.2022
Автобус на градския транспорт в Сливен се запали в пиков час
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Късо съединение е причинило пожар в автобус на градския транспорт, който се запали на натоварен сливенски булевард, съобщиха от полицията.

препоръчано

При инцидента няма пострадали хора. В пиков час снощи движението по бул. "Стефан Караджа" бе затруднено заради пламналия автобус, в който е нямало пътници. В гасенето се включиха шофьори на други автобуси и автомобили.

Късо съединение в елинсталацията на машината „Ивеко“ е довело до възникване на пламъците, уточниха от полицията. Сигналът е получен малко след 18:00 часа.

Два екипа на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Сливен са гасили пожара. Автобусът е унищожен. Спасени са един микробус и един автобус, които са се намирали в близост до пожара. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК