Автобус със сватбари катастрофира в Австралия, десетима загинаха

Азия

Автобус със сватбари катастрофира в Австралия, десетима загинаха

8745
на 12.06.2023
Автобус със сватбари катастрофира в Австралия, десетима загинаха
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 10 жертви и още близо 30 пострадали, след като при тежък инцидент сватбен автобус в Австралия се преобърна. Двама души са били транспортирани с медицински хеликоптер, още трима са в тежко състояние.

препоръчано

Катастрофата е станала около полунощ местно време. Пътниците се прибирали от сватбеното тържество в местно шато, когато 58-годишният шофьор изгубил контрол над превозното средство и автобусът излетял от пътя.

Той не е претърпял тежки наранявания и е бил арестуван малко след инцидента, съобщи полицията на острова-континент, цитирана от Нова телевизия.

Местните власти съобщиха, че броят на загиналите може да нарасне, тъй като се опасяват, че под автобуса може да има заклещени хора.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК