Агент Майстора в атака - скочи на амбразурата да брани Радев за Навални и го сравни с... Макрон

Акценти

Агент Майстора в атака - скочи на амбразурата да брани Радев за Навални и го сравни с... Макрон

58433
на 26.01.2021
Агент Майстора в атака - скочи на амбразурата да брани Радев за Навални и го сравни с... Макрон
Автор:   ПИК

На пръстите на едната ръка се броят държавните ръководители в Европа, които са взели отношение по този проблем. Засега министър-председателите от ЕС избягват да се ангажират. Разговорите до момента са на ниво външни министри.

препоръчано

Така скочи в ефира на Би Ти Ви на амбразурата ръководителят на Стратегическия съвет на президента Александър Маринов-агент "Майстора" да брани своя шеф Румен Радев затова, че все още не е взел отношение и изразил позиция по ареста на руския опозиционер Алексей Навални.

"Министър-председателят подтиква президента да наруши Конституцията. Не е негова работа да прави външната политика", направи пореден опит за внушение бившият човек на ВиС-2 и "Мултигруп".

Агент Майстора направи и неумел опит да сравни нашия Румен Радев с френския президент Емануел Макрон, който също не бил взел отношение по ареста на Алексей Навални.

Маринов си позволи да заплаши и българските граждани с предупреждението, че следващият кабинет, ако би бил същият и нямало промяна, то президентът щял да продължи с линията си на поведение към изпълнителната власт.

"По Цветница и Великден няма как да се правят избори", отчете бившият агент на ДС удобно забравяйки, че Радев насрочи изборите точно за католическия Великден.

"В нашата история е имало избори на какви ли не дати", принизи Маринов най-големия празник в католическия свят, подсетен от водещия Антон Хекимян, че изборите ще са точно на този ден.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това