Агенцията по трансплантации обяви конкурс за есе

Животът днес

Агенцията по трансплантации обяви конкурс за есе

6426
на 25.04.2014
Агенцията по трансплантации обяви конкурс за есе
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изпълнителната агенция по трансплантация /ИАТ/ обявява конкурс за есе - за живота, втория шанс и доброто, съобщиха от агенцията.

препоръчано

Няма възрастово ограничение за участниците. Срокът за изпращане на есетата е до 30 юни 2014 г. Творбите трябва да бъдат изпратени на адрес: Изпълнителна агенция по трансплантация, ул. "Братя Миладинови" 112, София 1202, за конкурса за есе или на адрес [email protected] - с името на автора и телефон за обратна връзка.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК