АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Шофьор счупи предното стъкло на колата на друг водач

Крими

АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Шофьор счупи предното стъкло на колата на друг водач

6713
на 09.03.2023
АГРЕСИЯ НА ПЪТЯ: Шофьор счупи предното стъкло на колата на друг водач
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сигнал за агресия на пътя е бил получен в сряда сутринта в Пето РУ, съобщи полицията в Пловдив.

препоръчано

Шофьор на автомобил разказал, че около 10 часа, при влизане в Пловдив откъм Асеновград, изпреварващ автомобил внезапно му препречил пътя и го принудил да отбие встрани. От въпросната кола веднага слязъл водачът – видимо афектиран, отправяйки обиди и закани.

Непознатият започнал да блъска с ръце по колата и счупил предното обзорно стъкло, а после потеглил в неизвестна посока.

При организираните оперативни и издирвателни действия още същият ден извършителят е установен. В обясненията си мъжът посочил, че повод за гневното му поведение било засичане на пътя с вероятност за катастрофа.

По случая е образувано досъдебно производство.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК