Агяx Карачай отказва участие в края на "Безмилостен град"

Шоу свят

Агяx Карачай отказва участие в края на "Безмилостен град"

18738
на 15.02.2021
Агяx Карачай отказва участие в края на Безмилостен град
Автор:   ПИК

Актьорът Фикрет Кушкан, който се превъплътява в образа на Агяx Карачай в сериала "Безмилостен град", категорично отказва да участва в последните три епизода от поредицата, като по този начин игнорира условията на договора, предава "Труд".

препоръчано

Фикрет Кушкан не желае да продължи да се снима, защото не иска да застрашава здравето си с настъпилата тогава първа епидемиологичната вълна на COVID-19 в Турция.

Въпреки, че продуцентът му изпраща официално уведомление, в което му напомня за сключения предварителен договор помежду им, актьорът общува с него само чрез адвоката си.

Усилията на Avşar Film да го задържи на снимачната площадка, също удрят на камък, тъй като в крайна сметка Фикрет Кушкан представя медицински свидетелства, че не се чувства добре. Актьорът прави и официално изявление, че животът му е по-важен от сериала.

"Поради трудния период на пандемията, който преживяхме във връзка с разпространението на COVID-19, поради хронични заболявания, които ме излагат на риск за цял живот, със съжаление ви съобщавам, че няма да мога да продължа да играя своя много обичан герой Агяx , когото играх 36 епизода /в турската версия всеки от тях е повече от 2 часа - б.а./ в проекта "Безмилостен град". Имам бележка от лекар по тази тема и ясни препоръки на тези специалисти. Съгласете се, че такова решение нямаше да бъде взето, ако не трябваше да направя това. Имам един живот и семейство, което трябва да издържам и да остана жив, е моят приоритет.

Благодаря на нашата продуцентска компания Avşar Film и всички колеги за разбирането и подкрепата. Ще се видим в по-здрави дни. Здраве на всички приятели!", написа Фикрет Кушкан. Тогава сценаристите на "Безмилостен град" подготвят „резервния вариант“, в който Агях умира от инфаркт.

До тогава обаче на българския зрител му предстоят още вълнения с героя на Фикрет Кушкан - Агяx Карачай и всички около него.

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 164
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това