Адвокатката на Брендо пред ПИК: Не знам за заплахи срещу Моника и Лара

ТОП НОВИНАТА

Адвокатката на Брендо пред ПИК: Не знам за заплахи срещу Моника и Лара

5775
на 05.03.2013
Адвокатката на Брендо пред ПИК: Не знам за заплахи срещу Моника и Лара
Автор:   Ива Оприкова

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не ми е известно някой да е заплашвал Евелин Банев или пък негови роднини през последните месеци, когато е обвиняем, а аз негов защитник", заяви за Агенция ПИК адвокатът Ина Лулчева. Тя бе лаконична в отговорите си дали е потърсена от разследващите, както и от бившата съпруга на Брендо-Моника Добринова за съдействие и помощ след отвличането на щерката на Кокаиновия крал - Лара. "Не искам да вкарвам емоции. Който има сили, да разследва тази отвратителна история. Аз не мога да коментирам воденето на делото, нито личните си отношения със семейството. Отвратително е, че става дума за 12-годишно дете и могат да поискат всичко", сподели за ПИК Лулчева. "Всяко отвличане е за пари или за изнудване за нещо. Ако е за пари, нека да отговаря този, който го обвини за Кокаинов крал, когато в България той няма обвинение за наркотици и никога не е имал", каза още адвокат Ина Лулчева. Тя отказа да разкрие получавало ли е семейството искане за откуп. 12-годишната дъщеря на Евелин Банев – Брендо беше отвлечена тази сутрин в столичния квартал "Бояна". Имало е престрелка, при която е ранен шофьорът на момичето. 36-годишният мъж е с две огнестрелни рани в областта на белия дроб. Той е откаран във Военна болница и е в тежко състояние, но без опасност за живота. Похитителите са били трима – маскирани и въоръжени с автомати.  

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК