Адвокатка на Навални каза, че той имал двойна херния

СВЕТЪТ ДНЕС

Адвокатка на Навални каза, че той имал двойна херния

3673
на 08.04.2021
Адвокатка на Навални каза, че той имал двойна херния
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Адвокатка на намиращия се в наказателна колония Алексей Навални, който се оплакваше от сериозни болки в гърба и крака, заяви, че лекарите са му открили двойна херния, предаде Асошиейтед прес. Олга Михайлова заяви пред независимата телевизия "Дожд" днес, че Навални е започнал да губи чувствителността и на ръцете си.

препоръчано

Опозиционерът обяви гладна стачка миналата седмица, за да протестира срещу, по думите му, недостатъчните здравни грижи, които се полагат за него. Вчера лидерът на подкрепящия Навални Алианс на лекарските синдикати беше задържан от полицията при опит да влезе в затвора, където е опозиционерът, и да говори с местните лекари.

Днес адвокатката на Навални не уточни къде са локализирани херниите на опозиционера, но заяви, че едната от тях е трудна за лечение и че невролог, с който се е консултирала организацията на Навални, е казал, че предписаното му лечение в затвора е неефективно.

Друг адвокат на Навални - Вадим Кобзев, обаче заяви пред Интерфакс, че опозиционерът има две дискови хернии и протрузия на гръбначния стълб и също каза, че той е започнал да губи усещанията в ръцете си.

В пост в Инстаграм в понеделник Навални каза, че трима от 15-те души, с които е настанен в едно помещение, са с туберкулоза, която е заразна. Той каза, че има силна кашлица и температура 38,1 градуса. Същия ден държавната служба за затворите каза, че Навални е бил прехвърлен в болницата на затвора след преглед, показал, че той има признаци на респираторно заболяване, в това число и висока температура. Днес адвокатката на Навални каза, че температурата му е спаднала, но че той продължава да кашля и организмът му е отслабен от гладната стачка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК