Адвокат Менков пред ПИК: Случващото се с Цветанов е разправа! Сигурно ще му повдигнат и нови обвинения!

ЧАС ПИК

Адвокат Менков пред ПИК: Случващото се с Цветанов е разправа! Сигурно ще му повдигнат и нови обвинения!

62089
на 01.11.2013
Адвокат Менков пред ПИК: Случващото се с Цветанов е разправа! Сигурно ще му повдигнат и нови обвинения!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Мога да определя това, което се случва с Цветан Цветанов като разправа и лично преследване. Явно някои хора обследват целия му живот, следи се всяка негова стъпка като министър на вътрешните работи, за да се квалифицира след това като престъпление. В контекста на това, което казвам, не е изключено срещу него да бъдат повдигнати и други обвинения". Това заяви преди минути пред ПИК адвокат Менко Менков.

препоръчано

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров поиска от Народното събрание да снеме депутатския имунитет на Цветанов, защото прокуратурата има намерение да възобнови досъдебно производство срещу него и да му повдигне обвинение.

Според прокуратурата са събрани доказателства, че Цветан Цветанов е извършил престъпление като е улеснил бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров да се пенсионира от МВР и да си вземе полагащите му се 20 заплати, които са в общ размер на 50 000 лева, въпреки че по това време той е бил в затвора с повдигнато обвинение.

"Цветанов последен по веригата е подписал искането за пенсионирането на Тодоров. Това не е нито първия, нито последния случай, в който служител на МВР се пенсионира, когато срещу него има висящо дело. Би следвало и всички тези случаи да бъдат проверени", подчерта адвокат Менков.

 Самият Цветанов на този етап отказва да коментира искането на Цацаров за имунитета му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК