Адвокат Станислав Станев: 112? На кого е трън в очите Станислав Недков

Акценти

Адвокат Станислав Станев: 112? На кого е трън в очите Станислав Недков

121816
на 09.05.2021
Адвокат Станислав Станев: 112? На кого е трън в очите Станислав Недков
Автор:   ПИК

112? На кого е трън в очите Станислав Недков?

препоръчано

Преди два дни вестник "Капитал", който претендира (а наивниците и тарикатите му вярват), че е част от върха в българската медийна среда, публикува откровена манипулация.

Вероятно недоволни от това, че Стъки реши да изрази по законен начин своето несъгласие с марионетките на мафията, някои там решиха да го залеят с помия, ама парфюмирана.

"Медията" се опита да внуши, че ММА боецът (как звучи само, а) с присъствието си бил някаква заплаха...

Всъщност "Капитал"много добре знаят, че Станислав Недков не е бил в Парламента - сами са си го признали. Само че вече два дни статията продължава да стои в абсурдната си редакция, та да могат да я видят повече (до момента над 55 000), т.е. да има шанс да се подведат повече хора, които са делегирали мисловните (по-конкретно аналитичните) си процеси на "изданието".

Стъки не за пъви път е прицел на манипулация. Пред няколко месеца, когато "дръзна" да защити законнността в страната, абсурдната клоака за фалшиви новини - Информиран. нет, бълваше абсурди по негов адрес.

И тогава темата за свободата на словото беше актуална. Ама аз не забелязах капиталците да са казали и междуметие в защита на Недков. По-скоро аристократично се правеха, че не виждат.

Много хора ги устройва дискредитирането на тези, които не искат да преглътнат метежите на задкулиситието. Между другото правило ми е впечатление, че тези, които споделят безкритично откровените лъжи на Информиран.нет, споделят самодоволно и материалите на капиталщината.

Иначе казано, "писанките" на Информиран.нет и на капиталовизма устройват едни същи хора.

Не знам на кое място сме по свобода на словото, защото "Репортери без граници" са дискредитирана организация. Знам, че това, което изнасилва свободата на словото, е подигравката с истината и мълчанието пред манипулацията.

112, ама няма как да се обадим на 112, за да потърсим помощ от информационната отрова, която ни се инжектира ежедневно.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това