Адел не прости на баща си до сетния му дъх

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Адел не прости на баща си до сетния му дъх

6486
на 12.05.2021
Адел не прости на баща си до сетния му дъх
Автор:   ПИК

Адел загуби баща си, дни след 33-я си рожден ден. Новината бе съобщена от световните медии, но до момента хитовата изпълнителка не е публикувала изявление. Вероятно и няма да го стори, тъй като отношенията с баща ѝ винаги са били повече от сложни.

препоръчано

Всъщност, Адел и 57-годишният Марк Еванс не си говорят от години и по-точно от 2011 г., когато той си позволи да коментира неуспехите ѝ в любовта. Това обаче съвсем не е единствената причина певицата да се откаже от контакта с баща си. Марк изоставя нея и майка ѝ, когато тя е само 3-годишна.

Адел израства без грижите му, а голяма част от детството си прекарва при баба си и дядо си. Още в ранна възраст бъдещата поп звезда разбира, че бащинската фигура винаги ще отсъства от живота ѝ. Марк от своя страна се посвещава изцяло на алкохола и прекарва години в запои, но след време съжалява горчиво за пропуснатото време с дъщеря му и за това, че е загубил обичта ѝ.

През 2011 г. Адел решава категорично да преустанови всякакъв контакт с баща си, след като той се произнася публично за провалите ѝ на любовния фронт и за това, че тя едва ли някога ще успее да се обвърже. Години по-късно Марк Еванс споделя неведнъж, че искрено се разкайва за това, че звездната му дъщеря няма никакво желание да му прости за това, че я е изоставил като дете, че е предпочел алкохола пред семейството и за коментарите му по неин адрес в медиите.

Той твърди, че е правил опити да омилостиви Адел във времето, но без успех и отношенията им остават студени до самия край. И въпреки, че е родител на една от най-успешните изпълнителки за всички времена, Марк води доста скромен начин на живот до смъртта си и заработва като доставчик.

И дори когато през 2013 г. става ясно, че е болен от рак на дебелото черво, хладното отношение на Адел не се променя, тя така и не намира сили да прости на баща си до последния му дъх, пише "Уомън.бг". 

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на Гео Милев и Лозенец (ВИДЕО) БУРЯ УДАРИ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ: Градушка и силен вятър брулят в района на "Гео Милев" и "Лозенец" (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това