Адел притеснена за новия си албум, няма представа кога ще е готов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Адел притеснена за новия си албум, няма представа кога ще е готов

7811
на 16.08.2020
Адел притеснена за новия си албум, няма представа кога ще е готов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Адел разкри в социалните медии, че "няма идея“, когато ще излезе новият й албум. 
32-годишната певица работи върху нов албум, но призна пред феновете си, че не може да отговори на въпроса кога ще бъде готов.

Адел се включи в Инстаграм, за да сподели снимка на книга, която скоро е прочела, под която публикува съобщението: ''Ако сте готови - тази книга ще разбърка мозъка ви и ще накара душата ви да крещи”. ''Толкова съм уверена в себе си, след като прочетох тази книга! Сякаш току-що нова енергия се вля в тялото ми за първи път'', написа певицата.

Фен коментира моментално: " Адел, къде е новият албум?" След което Адел отговори на въпроса с "Честно казано нямам представа". По-рано се съобщаваше, че певицата в момента работи Рафайел Садик и Джон Леджънд.

Източник, близък до певицата заяви пред „Контактмюзик”: „Адел влага сърцето и душата си в тази музика, включително как се чувства след развода. Тя е почитателка на Рафайел още от юноша и обожава неговото творчество. Тя иска следващият й албум да бъде пълен с емоции и да е с по-еклектичен звук''.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК