АДСКА ЖЕГА: Слънцето жули немилостиво - жълт код за опасно високи температури в 12 области (КАРТА)

Епицентър

АДСКА ЖЕГА: Слънцето жули немилостиво - жълт код за опасно високи температури в 12 области (КАРТА)

26142
на 15.07.2023
АДСКА ЖЕГА: Слънцето жули немилостиво - жълт код за опасно високи температури в 12 области (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта над страната беше ясно. По-значителна облачност имаше над североизточните райони, където на отделни места и преваля. Ще духа слаб западен вятър. Утре ще бъде предимно слънчево.

препоръчано

Следобед над планинските райони ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще има и гръмотевици. Вятърът ще бъде от източната четвърт, слаб, в източните райони - до умерен.

Температурите и в Южна България ще се понижат и максималните в страната ще бъдат между 32° и 37°, в София - около 32°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, следобед с купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа слаб източен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин умерен от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра - около 19°.

По Черноморието ще бъде слънчево, в сутрешните часове по северното крайбрежие с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 26°-29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК