АД! Майка и трите ѝ дъщери загинаха при руските удари в Лвов, остана жив само бащата (СНИМКА)

Европа

АД! Майка и трите ѝ дъщери загинаха при руските удари в Лвов, остана жив само бащата (СНИМКА)

27274
на 04.09.2024
АД! Майка и трите ѝ дъщери загинаха при руските удари в Лвов, остана жив само бащата (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Четирима от загиналите при руското нападение срещу западния украински град Лвов са майка с три дъщери. Това съобщи кметът на града Андрей Садовой, цитиран от УНИАН.

препоръчано

Те са загинали, след като руски снаряд е уцелил дома им. 

"В центъра на Европа Русия избива цели украински семейства, нашите деца, нашето бъдеще", допълва кметът на Лвов. Той публикува семейна снимка на убитите, като от хората на нея жив е останал единствено съпругът и баща на децата.

"След днешната атака на тази снимка е останал жив само мъжът.
Съпругата му Евгения и трите им дъщери - Ярина, Дарина и Емилия - са убити в собствената си къща. Отзад е Ярина Базилевич.
Искрени съболезнования и светла памет", написа във Фейсбук Анатолий Гордиенко.

Общо седем са потвърдените жертви на нападението срещу града тази сутрин - поредната подобна руска атака във вътрешността на голям украински град през последните 10 дни.

Увеличава се броят на жертвите на вчерашната атака срещу военно училище в Полтава, определяна като най-смъртоностния отделен удар от началото на войната. Днес продължава разчистването на разрушенията, като броят на загиналите вече 53-ма, а на ранените - 298, отбелязва БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК