АД НА ПЪТЯ! Микробус се запали край Велинград, неизвестна е съдбата на пътуващите

Епицентър

АД НА ПЪТЯ! Микробус се запали край Велинград, неизвестна е съдбата на пътуващите

83282
преди 5 часа
АД НА ПЪТЯ! Микробус се запали край Велинград, неизвестна е съдбата на пътуващите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

С изключително неприятен инцидент започна днешният 19 октомври, предава "Фокус". С повишено внимание трябва да се шофира по пътя Пазарджик - Велинград.

препоръчано

Причината - тежък инцидент в дефилето преди курортния град. Микробус се е запалил в движение и е изгорял напълно. Произшествието е станало пред очите на десетки шофьори, оказали се случайно на мястото.

Причината за възникването на пламъците тепърва ще се установява, но най-вероятно се касае за техническа неизправност. Към момента няма данни за състоянието на водача и евентуално пътуващите в буса.

Движението е затруднено.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК