Азербайджан връчи протестна нота на посланика на Франция заради Нагорни Карабах

Европа

Азербайджан връчи протестна нота на посланика на Франция заради Нагорни Карабах

6979
на 05.12.2020
Азербайджан връчи протестна нота на посланика на Франция заради Нагорни Карабах
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерството на външните работи на Азербайджан връчи на посланика на Франция в Баку протестна нота във връзка с приемането от Националното събрание на Франция на резолюция с призив към френското правителство за признаване на независимостта на Нагорни Карабах, предаде ТАСС.

препоръчано

Резолюцията на Националното събрание - долната камара на френския парламент - беше приета в четвъртък. Преди това аналогична резолюция прие горната камара - Сенатът, уточнява БНР.

Външното министерство на Азербайджан публикува изявление, в което определя приетите резолюции като поредната недружелюбна и провокационна  стъпка на парламента на Франция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК