Азис дари наградата си от "Капките" на бездомни кучета

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Азис дари наградата си от "Капките" на бездомни кучета

5050
на 07.04.2021
Азис дари наградата си от Капките на бездомни кучета
Автор:   ПИК

Неведнъж Азис е демонстрирал своята любов към бездомните животни. Много са случаите, в които Кралят на поп фолка е спасявал страдалчета от улицата, давал им е покрив под собствения си дом и им е намирал осиновители. 

препоръчано

Звездата доказа за пореден път, че сърцето му е винаги отворено към подритваните улични души. Азис реши да дари наградата си от 1000 лева, която спечели в шестия лайф на "Като две капки вода", на един от столичните приюти - "Animal Rescue".

"Това, което много хора не знаят е, че отвъд публичния си образ и звезден имидж, Азис не е чужд на каузата ни. От няколко години вече, той и семейството му са приемни стопани на кутрета, които отглеждат у дома, докато бъдат ваксинирани и подготвени да дойдат при нас. Всички те са вече в новите си домове, блатодарение именно на любовта към животните, която ни свързва с Азис. Брагодарим ти, Васко!", написаха от организацията в социалните мрежи, видя ПИК.

На снимката Азис е с едно от многото приемни бебета, отбили се през дома му - Мечи.

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 205
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това