Азис дари наградата си от "Капките" на бездомни кучета

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Азис дари наградата си от "Капките" на бездомни кучета

9884
на 07.04.2021
Азис дари наградата си от Капките на бездомни кучета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Неведнъж Азис е демонстрирал своята любов към бездомните животни. Много са случаите, в които Кралят на поп фолка е спасявал страдалчета от улицата, давал им е покрив под собствения си дом и им е намирал осиновители. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Звездата доказа за пореден път, че сърцето му е винаги отворено към подритваните улични души. Азис реши да дари наградата си от 1000 лева, която спечели в шестия лайф на "Като две капки вода", на един от столичните приюти - "Animal Rescue".

"Това, което много хора не знаят е, че отвъд публичния си образ и звезден имидж, Азис не е чужд на каузата ни. От няколко години вече, той и семейството му са приемни стопани на кутрета, които отглеждат у дома, докато бъдат ваксинирани и подготвени да дойдат при нас. Всички те са вече в новите си домове, блатодарение именно на любовта към животните, която ни свързва с Азис. Брагодарим ти, Васко!", написаха от организацията в социалните мрежи, видя ПИК.

На снимката Азис е с едно от многото приемни бебета, отбили се през дома му - Мечи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК