Аз съм българоукраинче, не знам родител 1 или родител 2 ме е закърмил...

Акценти

Аз съм българоукраинче, не знам родител 1 или родител 2 ме е закърмил...

38692
на 22.01.2024
Аз съм българоукраинче, не знам родител 1 или родител 2 ме е закърмил...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Това е детско-юношеска класика на издателство "Хермес".

Сборник стихотворения от Иван Вазов, когото в най-скоро време хунвейбините ще поискат да забранят, като русофил и проводник на путинистка дезинформация и хибридни атаки срещу тsхната "Kова България" без българи, за която яростно се борят...

Малък синеок украинец вее българския флаг и най-вероятно в скоро време ще рецитира "аз съм българоукраинче и не знам точно къде и от кого съм родено, нито коя майка (родител 1 или 2) ме е закърмила,...трансджендър да се наричам първа радост е за мене"

Най-вероятно на корицата на следващото издание българското знаме ще бъде заменено с това на дъгата! Както каза Пеевски - най доброто предстои!

Трагедия! Изроди!

Приключих с "Хермес"!

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК